CNP CYPRUS - News Viewer

Let's Hippo

04/07/2018
Let's Hippo

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, ο Όμιλoς CNP CYPRUS ένωσε τις δυνάμεις του με το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, στη φιλόδοξη δράση με τίτλο "Let's Hippo".

Το "Let's Hippo" έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που στηρίζει το Ίδρυμα Σοφία, επιδιώκοντας την ενίσχυση του προγράμματος "Μαγειρεύω και Προσφέρω". Αφορά στη διαδρομή 20 ιπποπόταμων, οι οποίοι ξεκινούν συμβολικά το ταξίδι τους από την Αφρική. Είναι εμπνευσμένοι από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Ιδρύματος Σοφία που κατασκευάζονται από τα παιδιά στην Κένυα με πολλή αγάπη. Με αυτά ως πρότυπο, δημιουργήθηκαν στην Κύπρο 20 μεγάλοι ιπποπόταμοι, που φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από αξιόλογους Κυπρίους καλλιτέχνες.

Σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό έγινε η κλήρωση των ιπποπόταμων από το Ίδρυμα Σοφία. Ο Όμιλος CNP CYPRUS, μέσω αυτής της κλήρωσης, υιοθέτησε το δικό του ιπποπόταμο, που φιλοτεχνήθηκε από τον καλλιτέχνη Σπύρο Αγαθού. Θα φέρει το όνομα των δύο Εταιρειών του Ομίλου στην Κύπρο, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Όλοι οι ιπποπόταμοι θα εκτεθούν από τις 2 – 12 Ιουλίου στο The Mall of Cyprus και από τις 13 – 29 Ιουλίου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Στο τέλος του ταξιδιού ο "υιοθετημένος" ιπποπόταμος θα παραδοθεί στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου.

Ένα έργο τέχνης, φιλοτεχνημένο με αγάπη και για καλό σκοπό, συμβολίζει τη θέση κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης του Ομίλου CNP CYPRUS, δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.